Anmeldelser

• OKTOBER


Anmeldelser:


Lad være med at bruge tid på at læse fortsættelsen af Stig Larssons ætsende beskrivelse af det svenske klassesamfund, og den vilde Lisbeth Salander. Efterfølgeren er en bleg kopi! Kopiforfatteren skriver pænt, men han har ikke Stig Larssons bankende røde hjerte. Nej, så læs hellere :

”Indhenter” af Morten Buschmann.

Der er smæk for skillingen og et godt plot - og så kan man se, at han har en fortid i Forsvarskommandoen. Han véd noget om sit emne!


Hvem er dén mand, der ligger på byens tage og skyder narkomaner - og hvorfor gør han det? Og hvordan er han blevet så satans god en snigskytte? Og hvad har det hele med storpolitik at gøre?

Jeg må ned og ha’ fat på to’eren, ”Medløber”.


Hvis man kan lide spændende bøger, bøger med kant og med overraskelser, så leverer Morten Buschmann det i i bog Medløber - en efterfølger til Indhenter.


Det er tydeligt at Buschmann er blevet endnu mere skarp, og samtidig mere flydende i sproget end i et'eren.

Hvem er det der slår den unge idealist og Wikileaks aktivist ihjel?

Hvem kan man stole på???


Elizabeth Japsen, socialrådgiver, Aarhus.
Morten Buschmann - en mand, hvis historie jeg er vild med. Han er bl.a. forfatter! Og det er han fordi, han gik hele vejen med sine historier. Han har proppet sit liv og sine erfaringer ind i de to bøger, han nu har udgivet - og det mærkes!

Der er noget liv og sjæl i faktionen.


Og uden tvivl brænder han ...både for sit virke og for de historier der bare gerne vil ud og læses og modtages af sit publikum!


Så altså - krimielsker eller wanna be krimielsker, læsehest eller sommer-ferielæsehest, nysgerrige eller spændingssøgende. Look no further:

Her er et TOP læsetip: Indhenter, Medløber og Udstikker og Skygger.


Stine Nygaard, coach, Sjælland.Kære Morten. 

STORT oprigtigt tillykke med fødslen af din roman!:-)

Jeg har lige siddet og læst Indhenter,. Den kan jeg rigtig godt lide. Fed energi og drive.

Der er noget filmisk og fanden i volds - storby - graphic novel - over det - tilsat ordstrøm i ubesværet flow. 

Den rummer meget andet end det, men det var den umiddelbare oplevelse jeg havde. Fed fornyelse! Tak. Ser frem til de næste bøger.

 


Trine Andersen, lyriker, Kbh.De Uskyldige er 5. bind i Indhenter-serien om indhenter for Forsvarets Efterretningstjeneste Annesofie Gundelach, efterforsker Finn Svendsen og hans kollega Gitte Frederiksen.
Historien er hæsblæsende og har alt hvad en god spændingsroman skal indeholde, mord, ekstremister, hackere, fake news og sex og sidst men ikke mindst en gidseltagning. Det er en pageturner af bedste skuffe.
Rigt persongalleri, så det er med at holde tungen lige i munden. Jeg burde nok have læst de tidligere bøger først, så derfor lander karakteren på
4/6 📗📗📗📗


Knirkes Bøger bogblog. Odense. 30. marts 2020.


#indhenter #indhenter5 #mortenbuschmann #anmeldereksemplar #bogblogger #knirke #knirkesboeger #knirkesbøger #odense #taknemmelig #spændingsroman #finnsvendsen #gittefredriksen #annesofiegundelach #mord #hacker #efterforsker #instabook #instagood #inspiration #engodbog #ennybog #odenseblogger

En velskrevet og spændingsfyldt bog, skrevet af en forfatter, der tydeligvis har et indgående kendskab til virkelighedens hemmelige tjenester.


Peder K. Jensen, Ribe.

 

Klik på et af disse sikre links - for køb: 


Bookmate


Saxo


Mofibo


MVH Morten