Lydbøger

Her redigerer jeg lydbog "Indhenter" i Det Danske Filmstudie, Lyngby, maj 2017.

Alle 6 dokumentar-romaner er også udgivet som lydbøger.


"Sandheden er ikke for os" - Indhenter VI - link til lydbogSAXO :


https://www.saxo.com/dk/sandheden-er-ikke-for-os_morten-buschmann_lydbog-download_9788726889574


Link til lydbog på Chapter :


https://chapter.dk/bog/75459/sandheden-er-ikke-for-os/


INDHENTER I indtalt af forfatteren.

Buschmann har fået stemmetræning på Danmarks Radio og gennem årene speaket for diverse medier.

Al lydarbejde udført af professionel lydmand.


MEDLØBER – Indhenter II.

UDSTIKKER – Indhenter III

SKYGGER – Indhenter IV.

DE USKYLDIGE - Indhenter V.

Indtalt af Niels Vedersø, "Lydbogsstudiet". Radiovært i 25 år, incl. ni år på DR og selvstændig som speaker siden 2008.

SANDHEDEN ER IKKE FOR OS - Indhenter VI - indtalt af Mikkel Schou.


Forlag: Lindhardt & Ringhof/Saga Egmont.


Kan downloades bl.a via Saxo, Bookmate og Chapter.

Køb.

Klik på et af disse pålidelige links:


MOFIBO

Lydbøger og e-bøger.

 

Saxo.com 


Lydbøger, e-bøger og og papirbøger.

Saxo sender papirbøgerne - billigt og hurtigt - til din hjemme-adresse.


BOOKMATE:


https://da.bookmate.com/authors/JVclIch3?dscvr=top_result


Lydbøger og papirbøger.

Anmeldelse lydbog Medløber.

Lone Hellstedt Olsen, bogblogger, Karise. Fem ud af seks stjerner.


Jeg ved helt ærligt hverken, hvor jeg skal starte eller slutte ift. at fortælle om denne bog, men jeg har alligevel rigtig rigtig mange ord som kæmper om at komme ud. 

 

Hvad handler den her bog om? Ifølge beskrivelsen handler den om et gammelt nazi mord, men det er nu slet ikke den historie jeg synes fylder. Men hvad er det så for en historie, øhhh ja det ved jeg faktisk ikke helt, for jeg brugte egentlig det meste af tiden på at være totalt forvirret og fatte absolut minus 😃.

 

Men det er jo så det der er helt igennem fantastisk ved den her bog, at den i den grad kan køre rundt med mig, så jeg reelt ikke kan andet end bare at opgive at gennemskue plottet og bare lade mig rive med af ordene. 

 

Og ordene, ja de kan godt nok et eller andet i den her bog. Den er på samme tid hylende morsom og nærmest tragisk i feks. sin skildring af politikkens verdens sammenstød med virkeligheden, og så er jeg aldeles begejstret for, at det ikke er endnu en krimi, hvor der bruges en masse krudt på at beskrive hovedpersonens fucked up privatliv. Ikke at det ikke er fucked op, og det er man da heller ikke i tvivl om, det bliver bare ikke udpenslet, men kommer til udtryk glimtvis og subtilt, hvilket er dejligt befriende og forfriskende. 

 

Af uransagelige grunde kommer jeg til at tænke på forfatteren Bjarne Reuter når jeg læser den her bog, og jeg kan godt mærke at mafia-trilogien fra hans hånd skal genlæses meget snart. Ikke fordi Medløber på den måde ligner Mafia-trilogien, men der er nu noget med måden at bruge sproget på, der vækker minder alligevel. 

 

Medløber er på samme tid hæsblæsende og langsom, fascinerende og irriterrende, humoristisk og dybt alvorlig. Alt i alt en fuldstændigt anderledes og vanedannende bog. 

 

Bogen er indlæst af Niels Vedersø som har en dejlig dyb og rolig stemme som passer SÅ godt  til denne historie. Jeg fik flere gange undervejs fornemmelsen af, at han morede sig lige så meget som jeg, på de steder hvor andet bare ikke er en mulighed. Dette var mit første møde med Niels Vedersø, men helt sikkert ikke sidste. 


Asta Cathrine Christensen, bogblogger, Aarhus:


Mester-finskytte, narkotikamisbrugere, sød statsadvokat, freelancejournalist, krig og familie.

Året er 2005. Muhammedtegningerne er meget oppe og vende i medierne, men på samme tid bliver narkomaner dræbt forskellige steder i Danmark. Befolkningen er uenige. Er det en helt eller en skurk, der er i gang? Politiet arbejder på sagen, men det er ikke en af de nemme sager - især ikke når de højere magter har alle de brikker, som politiet mangler.


Elsker karaktererne, hvordan de virker som rigtige mennesker, og at hele historien tager

udgangspunkt i noget som faktisk er sket. Jeg kan ikke huske hele Muhammedtegningerne-tingen, da jeg var 3 år på det tidspunkt, men jeg har hørt om det efterfølgende.


Jeg kan også rigtig godt lide det forhold man får til karaktererne gennem bogen. Jeg har eksempelvis mega ondt af Annesofie og alt det, hun er gået igennem. Men jeg synes helt klart godt om Jakob, (journalist). Han gør for mig, at bogen ikke bliver lige så tung at komme igennem, og han bringer bare lidt glæde ind med sin personlighed.


Først synes jeg Indhenter var forvirrende. Der bliver skiftet personer, og dét tog mig lige lidt tid at finde ud af. Den første time/halvanden hørte jeg tre gange, før jeg fangede handlingen fra starten af. Tredje gang er jo lykkens gang, eller sådan var det for mig. Jeg kom igennem bogen, og nu er jeg fanget i den og bliver nødt til at finde ud af, hvad der sker.

For mig var det her ikke bare en bog, som var nem at komme igennem, og jeg var mega glad for, at jeg hørte den som lydbog. Da der var nogle ord og vendinger som ikke lige lå til mit højreben, men det gjorde ikke så meget, når nu bogen blev læst op.


Hvis det ikke var få denne bog vidste jeg ikke, at det hedder en finskytte, eller hvad en indhenter er, og for den sags skyld, hvad man kan bruge dem til. Ikke fordi jeg har manglet den viden, men jeg synes, det har været spændende at læse om og lære noget nyt i en anden retning, end hvad jeg ellers selv undersøger.


TV-interview om Buschmanns nye bog ”Sandheden er ikke for os”.

Mettes-Mix/Mediehuset-kbh copyright 2021.


Klik på dette sikre link:


https://kanal-1.dk/video/mettes-mix-434-morten-buschmann/