DE USKYLDIGE

Alle er uskyldige


Titlen skyldes, at de færreste mener, at aflytning, overvågning, Big Brother-samfundet er noget, man bør have noget imod. Efterretningstjenesterne er til for os, de fleste mennesker er jo alligevel uskyldige.

Problemet er blot, at uskyldige kan ende med at blive mistænkte. Hentet ind til afhøring/vidneforklaring.


I for eksempel terrorsager skal den uskyldige/mistænkte skrive under på en såkaldt ”udvidet tavshedspligt”. Må aldrig tale om sagen.


Mistanken klæber


Men måske har naboerne fået nys om, at den uskyldige er blevet hentet ind? Sladderen går og løber videre til venner, ud på de sociale medier og videre til jobbet.

”Var der ikke noget om at vedkommende var terrormistænkt?”

Sagen bliver med sikkerhed endevendt i pressen. Måske lækkes den uskyldiges navn.


Bevares. En uskyldig har ret til en forsvarer. Men i sager om terror, rockere og anden organiseret kriminalitet har man sørget for, at forsvaret får en nedgraderet rolle i forbindelse med aktindsigt. Forsvareren får ikke adgang til alle dokumenter i en sag. Efterretningstjenesterne kan lukke ned. ”Af hensyn til Rigets Sikkerhed”/National Sikkerhed”. For i de større sager spiller udlandet som regel med.


Hvad rager det mig? Jeg er uskyldig!


Civile kan principielt ikke afkræves en underskrift på udvidet tavshedspligt. Men I praksis kan signaturen fremprovokeres. For i terror- og rocker-relaterede sager arbejder tjenesterne i en gråzone. Værktøjerne kaldes i fagsprog "den sorte kunst"(The Black Arts).

Efterretningstjenesterne kan neutralisere enhver borger ved forhaling af sager. Og fixe belastende sager. Falske sager, som er designet til at sværte den uskyldige til i offentlighedens øjne. Den militære term er subversion.

Det vil sige, at hvis en borger lækker særlig viden, så er der greb for, hvordan en sådan sag skal håndteres. Rent ”juridisk”.

Juridisk i citationstegn, fordi det nu er blevet en møgsag, og den slags hader den danske stat mere end noget andet.


Læs også Terrorloven


”Jamen, den slags sker ikke for mig”, tænker du måske, ”kommer aldrig til at ske”. Forhåbentligt ikke. Men er du for eksempel på et af de mange sociale medier, har du sikkert ”venner”, du kun kender perifert. Hvis én af disse er mistænkt/anklaget i en større sag, kan du risikere at blive afhørt. Efterretningstjenester i ind- og udland monitorerer de sociale medier. Du er selvfølgelig uskyldig, men efterretningstjenesterne kalder faktuelt os almindelige danskere for "Lille-folket". Og ”Lillefolket” holdes bevidst i uvidenhed.


P.S: Denne viden har jeg fået via kilder i efterretningstjenester, politiet og Centraladministrationen.


Handling – De Uskyldige - Indhenter V.


December 2016. To mænd bliver fundet myrdet i en villa på Frederiksberg. Drabsmetoden er mystisk og topprofessionel. Efterforsker Finn Svendsen bliver sat på det svære opklaringsarbejde, som trækker tråde tilbage til ”Narkomansnigskyttesagen” fra 2005. Han får hjælp af sin nu degraderede kollega, Gitte Frederiksen, som mener, der er noget yderst mistænkeligt - både omkring seriemorderens død i Syrien - og Finn.


Annesofie Gundelach er glad for jobbet som indhenter i Forsvarets Efterretningstjeneste og modtager nu specialtræning fra en af skyggeverdenens bedste. Alligevel holder FE hende ude af en større international mission. Senere finder hun skræmmende beviser for, at nogen vil myrde hende.


Imens fører politiets efterforskning i forvirrede retninger af ekstremister, hackere, fake news og sex, da Annesofie og hendes datter bliver taget som gidsler i hjemmet i Taarbæk. Af svært bevæbnede udlændinge.


Bonus info: Levende fortællinger. Plus erotik og bøjet humor - i passende doser.


Locations: DK, Letland, Tyskland, Israel og Botswana.


God fornøjelse!

Læseranmeldelse:

Buschmans bøger virker på samme måde, som smøger og kaffe gør på vores teenagere: Det tager tid at vænne sig til smagen, men når man først er hooked, kan man ikke stoppe. Keep them coming!

 

Katja Møller. Svenstrup, Aalborg

JANUAR 2021

 

Min femte thriller er en spændende fortsættelse af de andre fire bøger i Indhenter-serien om skarpskytte og Indhenter-agent Lucas Zickermann Fischers mere og mere vanskelige kamp for egen overlevelse.

 

Fysisk og mentalt -

splittet mellem krav og ønsker fra efterretningstjenester, politikere, sin egen våbenhandlerfamilie, kærligheden - og sig selv.


Baseret på virkelige hændelser.

 

Million TAK for al jeres ros.

Og thx til DBC (bibliotekscentralen) for superb lektørudtalelse: "En fornyer af genren"!

 

 


Mine romaner: Ikke ældre piberygende mænd i tweed i samtale omkring en tung voksdug.

Bøgerne kan nemt og hurtigt købes via disse sikre links:


Saxo


Mofibo og


Bookmate.

Disse læser jeg:


Tom Wolfe, Ian Banks, Hunter S. Thompson.


Bret Easton Ellis, Joyce Carol Oates, Antony Beevor, Charles Dickens.

Michael Connelly, John le Carré, Erlend Loe.


Charles Bukowski, Pam Durban, Jens Høvsgaard og Knud Romer. M.fl.